Termeni şi condiţii de utilizare

Accesarea acestui site sau a oricărei părţi din el presupune acordul dumneavoastră cu termenii şi condiţiile de utilizare.

Ca vizitator sunteţi, implicit, utilizator al site-ului http://www.cyberm.ro şi prin continuarea accesării acestuia sunteţi de acord să respectaţi aceste reguli şi veţi fi răspunzător pentru tot ceea ce întreprindeţi în legătură cu http://www.cyberm.ro.

Prin accesarea acestui site, sunteţi de acord cu publicarea de către Cyber M a unui conţinut stabilit pe baza propriilor criterii de selecţie şi de abordare a subiectelor. Cyber M nu are nicio responsabilitatea în cazul în care acest conţinut poate fi prezentat într-o manieră neconformă cu dorinţele dumneavoastră.

Cyber M îşi rezervă dreptul de a modifica şi de a şterge orice mesaj postat pe site, intrepretat ca fiind abuziv, defăimător, obscen ori de natură a aduce vreo atingere unui drept legal protejat. Cyber M susţine şi încurajează dreptul la liberă exprimare, dar va acţiona ferm în cazul oricărui material ilegal, ameninţător, defăimător, obscen, pornografic sau orice tentativă care violează legea sau lezează drepturile omului.

Autorii Cyber M pot modifica, şterge sau adăuga oricând informaţiile de pe acest site fără notificare prealabilă.

Aceste condiţii de utilizare pot fi modificate în orice moment, fără o anunţare prealabilă a utilizatorilor. Aceste reguli sunt oricând accesibile pe site, iar dumneavoastră vă revine responsabilitatea să le cunoaşteţi şi să le respectaţi.

COPYRIGHT

Site-ul şi conţinutul acestuia sunt protejate de către Legea drepturilor de autor din România, precum şi de dispoziţiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România.

Logo-ul CyberMedia şi cyberm.ro nu pot fi utilizate fără acordul scris al deţinătorului drepturilor de autor.

Orice formă de copiere, stocare, modificare şi/sau transmitere a conţinutului este strict interzisă, fără acordul prealabil al autorului.

În cazul în care consideraţi că orice material publicat pe acest site încalcă drepturile de autor sau orice alte drepturi, vă rugăm să ne sesizaţi acest lucru prin formularul de CONTACT.

DISCLAIMER

Acest disclaimer se referă la informaţiile disponibile pe acest site.

Conţinutul generat de autorii acestui site este furnizat pentru informare generală şi nu se va confunda cu o consultare profesională de specialitate în orice domeniu. Înaintea oricărei acţiuni luate pe baza oricărui material din site, se va obţine sfatul unui specialist în domeniul aferent.

Autorii site-lui se străduiesc să se asigure că informațiile sunt fiabile și exacte la momentul publicării. De asemenea, autorii nu sunt reponsabili pentru conţinutul altor site-uri la care se face referire cu link activ.

Autorii Cyber M nu își asumă nicio răspundere, indiferent de motiv, pentru orice pierdere sau pagube care ar putea apărea în vreun fel prin utilizarea acestui site.

SECURITATE

Blogul Cyber M dispune de măsurile de securitate furnizate de platforma WordPress, iar informaţiile personale solicitate pentru utilizarea anumitor servicii oferite de această platformă nu implică şi nu sunt solicitate în mod direct de Cyber M.

Site-ul utilizează modulele cookie standard ale platformei WordPress în ceea ce priveşte datele de trafic şi activitatea utilizatorilor pe blog (detalii aici şi aici). Toate informațile obținute cu ajutorul modulelor cookie ale WordPress sunt utilizate exclusiv de Cyber M în scopul îmbunătățirii serviciilor oferite vizitatorilor.

Cyber M nu solicită utilizatorilor săi informaţii personale prin intermediul site-lui sau prin intermediul unei corespondenţe nesolicitate de aceştia. Orice tip de corespondenţă sau orice mesaj nesolicitat venit din partea Cyber M care cere divulgarea de informaţii personale trebuie considerat un fals şi raportat către Cyber M prin intermediul formularului de CONTACT, pentru a fi raportat mai departe instituţiilor abilitate să gestioneze astfel de cazuri.

Accesul neautorizat sau modificarea neautorizată a acestui site constituie infracţiune şi se pedepseşte conform legislaţiei române în vigoare.

Orice litigiu născut din sau în legătură cu Termenii şi condiţiile de utilizare va fi soluţionat pe cale amiabilă.