Despre Cyber M

Cyber M este despre Cyber Media Awareness. Este un spaţiu în care Media şi Cyber Security devin complementare, în scopul conştientizării pericolelor care se află la un click distanţă.

Cyber M abordează cyber security din perspectiva media. Siguranţa jurnaliştilor, a informaţiilor şi a consumatorilor de produse media sunt principalele teme de discuţie pe acest site.

Cyber M caută informaţii relevante pentru jurnalişti, dar şi pentru şefii lor, care să îi ajute să ia cele mai bune decizii când vine vorba de securitate online a conţinutului media.

Cyber M relatează despre cyber security, despre privacy, despre hacking indiferent de culoarea pălăriei şi oferă exemple de awareness din întreaga lume, într-un mod simplificat, într-un limbaj comun, accesibil şi cititorilor non-tehnici.

Cyber M îşi propune să fie portavocea experţilor din cyber security şi a jurnaliştilor pasionaţi de acest domeniu, când vine vorba despre mijloace de comunicare sigure.

Al cui este acest site şi cine scrie pe el?

Acest site a fost lansat de Mihaela Pană, care îi invită la scris pe toţi cei care au ceva de spus despre cyber security awareness pentru media.