Business Security la DefCamp 2017, în colaborare cu Ambasada Austriei

Ediţia DefCamp de anul acesta se va deschide pe 8 noiembrie cu o conferinţă premergătoare, dedicată sectorului de business, pentru creşterea şi conştientizarea importanţei securităţii cibernetice de către companii. Scena „Business Security” îi va reuni pe reprezentanții companiilor, manageri de risc și specialiști în domeniul securității IT, care vor discuta despre riscurile, tendințele și soluțiile posibile pentru provocările cibernetice de astăzi.

DefCamp în parteneriat cu Ambasada Austriei

Misiunea acestei conferinţe este susţinută în cadrul unui parteneriat de colaborare între Asociația „Centrul de Cercetare în Securitate Informatică” din România și Ambasada Austriei – Secția Comercială, cu ocazia DefCamp 2017.

Conferinţa “Cyber Security in Real Business World. Are you ready?” își propune să puncteze dificultățile, dar și oportunitățile pe care securitatea cibernetică le ridică în multe industrii din România: sistemul bancar, asigurări, construcții, IT și altele. Indiferent dacă este vorba despre digitalizare sau remodelarea proceselor de business, componenta IT aduce cu sine o serie de riscuri care trebuie analizate și prevenite.

Andrei Avădănei, fondator și coordonator DefCamp:

20170228_100739 (1)

„Digitalizarea companiilor este un proces așteptat și chiar accelerat de piață. Schimbarea este mai mult decât binevenită, însă noile tehnologii aduc cu ele, pe lângă beneficii în ceea ce privește eficientizarea proceselor de lucru, și riscuri de securitate. Noutatea pe care o aducem în acest an la DefCamp este sesiunea de prezentări “Business Security”, susținută prin parteneriatul cu Ambasada Austriei, Secția Comercială. Dedicăm secțiunea reprezentanților din companiile care înțeleg că orice afacere funcționează bazându-se pe componente IT, vitale în procesul de business. Tocmai de aceea trebuie luate în calcul măsuri de securitate adecvate pentru acestea.”

Gerd Bommer, Consilierul Comercial, Ambasada Austriei Secția Comercială:

Gerd Bommer, Consilierul Comercial, Ambasada Austriei Secția Comercială „Securitatea cibernetică este o problemă globală cu care se confruntă în general companiile, inclusiv cele austriece de pe piața românească. La nivel academic, deja avem o mulțime de discuții pe această temă – totuși, lipsesc oportunități de dialog în domeniul public și al afacerilor. Prin urmare, suntem foarte fericiți de parteneriatul nostru cu DefCamp, care ne ajută să reunim experți din toate domeniile pentru a discuta cum putem face față provocărilor de securitate cibernetică din viața de afaceri de astăzi. Aducem experți din domeniul securității cibernetice și a riscurilor – academicieni, oameni de afaceri și reprezentanți ai sectorului public – din Austria și România, care vor discuta despre digitalizarea și remodelarea proceselor de afaceri și despre modul în care modelează viitorul digital al zilelor noastre.”

ADVANTAGE AUSTRIA reprezintă Secția Comercială a Ambasadei Austriei la București, cu o reţea internaţională de cca. 110 birouri în peste 70 ţări care oferă firmelor austriece şi partenerilor lor internaţionali o paletă largă de servicii.

DefCamp 2017

DefCamp este cea mai importantă conferință anuală de hacking și securitate cibernetică din Europa Centrală și de Est. La ediția de anul acesta sunt așteptați peste 1.300 participanți din întreaga lume, specialiști în securitate cibernetică, factori de decizie din companii dar și speakeri de renume. Aceștia din urmă vor împărtăși cu publicul cele mai recente studii și noutăţi din domeniu. La conferință, sunt așteptați reprezentanți de la peste 400 de companii, dar și din sectorul academic și cel public.

DefCamp este organizat de Asociația „Centrul de Cercetare în Securitate Informatică din România” – CCSIR, împreună cu Orange România în calitate de partener principal, cu sprijinul Ixia România în calitate de partener Platinum și cu ajutorul Bitdefender, SecureWorks, Amazon, Enevo Group și Bit Sentinel.

Din 2011 până în prezent, DefCamp a reuşit să atragă în Bucureşti, România aproape 3.500 de participanţi din 55 de ţări şi 110 de oraşe, pasionaţi de hacking, vulnerabilităţi cibernetice şi interesaţi să-şi dezvolte abilitățile tehnice. Audienţa este complementară şi echilibrată: 24% sunt specialişti în securitate cibernetică, 16% reprezintă top management şi factori de decizie din companii, 53% vin din zona de cercetare şi dezvoltare proiecte, iar 7% sunt studenţi.

Evenimente Știri

1 comentariu Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: