Live hacking by Cyber Smart Defence la #IMWorld 2017

Anul acesta, evenimentul Internet & Mobile World (Romexpo, 4-5 octombrie) inaugurează scena dedicată Security-ului, pe care vor urca specialiştii din domeniul securităţii cibernetice.

Momentul cel mai aşteptat din program (motiv pentru care voi fi şi eu acolo) este demonstraţia de live hacking a celebrului ethical hacker Tinkode (Răzvan Cernăianu) de la Cyber Smart Defence, în timp ce partenerul său, Mădălin Dumitru, le va explica participanţilor de ce este bine să îţi descoperi propriile vulnerabilităţi înaintea infractorilor cibernetici.

Cei doi fondatori ai CSD vor simula un caz real în care un hacker poate pătrunde în sistemul vulnerabil al unei companii pentru a extrage informaţii sensibile. Experienţa companiei Cyber Smart Defence cu clienţii lor din marile corporaţii din toată lumea a demonstrat că cea mai bună metodă de securizare este realizarea unui atac controlat (penetration test) pentru identificarea şi remedierea propriilor vulnerabilităţi.

Cu siguranţă, demonstraţia lor va fi şi cea mai eficientă dovadă de awareness care i-ar putea determina pe directorii de companii să înţeleagă de ce trebuie să acorde atenţie mai mare securităţii cibernetice.

 

Evenimente Știri

1 comentariu Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: