Hackathon în comunitate: HackITall by LSAC Bucureşti

UPDATE 26.11.2017

Misiunea echipelor participante a fost să creeze o aplicație web sau mobile de tip Maps care ghidează utilizatorul pe drumurile cel mai puțin poluate, folosindu-se de Google Maps API și Breezometer API. Iată câştigătorii celor 24 de ore de maraton de programare:

……………

Liga Studenţilor din Facultatea de Automatică şi Calculatoare (LSAC) va da startul, sâmbătă pe 25 noiembrie, celei de-a treia ediţii a competiţiei de programare HackITall, la Biblioteca Centrală a Universității “Politehnica” din București. Duminică aflăm ce vor produce.

60 de participanţi pasionaţi de tehnologie se vor întrece într-un hackathon de 24 de ore, în cadrul căruia trebuie să găsească soluții originale și optime pe o temă unică, propusă de sponsorul oficial UiPath.

3

De data aceasta, echipele sunt formate din câte trei studenţi de la facultăţi de profil tehnic, aceasta fiind singura limitare din componenţa echipei. Tema hackathonului va fi aflată în ziua concursului, iar echipele cu cele mai bune soluţii vor fi premiate.

La ediţiile anterioare, în cadrul hackathonului studenţii au folosit diferite tehnologii pentru crearea unor aplicaţii utile în societate.

Duminică merg să verific ce au produs şi cine sunt câştigătorii. Rămâneţi pe recepţie!

Știri

1 comentariu Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: