Un an de #CyberM.ro

Peste 22.000 de vizitatori şi aproape 40.000 de vizite cu 160 de articole publicate pe parcursul unui an de zile. Mult sau puţin, depinde din ce perspectivă priveşti lucrurile. Important este impactul pe care CyberM.ro l-a avut în comunitate, iar faptele petrecute în tot acest an îmi aduc un zâmbet de satisfacţie.

Am făcut multe lucruri bune împreună, am cunoscut mulţi oameni foarte buni care m-au inspirat şi am primit ajutor necondiţionat din partea multor prieteni care cred în continuare în povestea asta. Am atras jurnalişti şi specialişti în securitate cibernetică, despre unii am scris, alţii au citit şi au fost inspiraţi, pe unii i-am  ajutat, pe alţii i-am promovat. CyberM a fost legătura între cele două lumi care nu găseau calea de comunicare.

A fost pasiune, îndrăzneală şi împlinirea unui pariu pentru depăşirea limitelor. Da, se poate. Da, este necesar. Da, oamenii pot muta munţii din loc cu puţină voinţă şi pot mişca lumea din jurul lor spre mai bine.

Mulţumesc pentru că v-aţi alăturat acestui demers, că aţi crezut în mine şi în ideile mele, vouă şi tuturor susţinătorilor de pe reţelele de socializare. #CyberM continuă.

Știri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: